Jsme výrobci, ke každému přistupujeme osobně, radiátor vyrobíme podle Vašich představ, návrhů a prostoru.

Kontak: | +420 737 442 617 |  e-mail: info@rbinvest.cz |


RADIÁTORY, SUŠÁKY, VYSOUŠEČE A PŘEDSÍŇOVÉ SUŠÍCÍ STĚNY

VSTUP DO JEDNOTLIVÝCH KATEGORIÍ - KLIKNUTÍM NA OBRÁZEK

PŘEDSÍŇOVÉ SUŠÍCÍ STĚNY /RADIÁTORY, SUŠÁKY A VĚŠÁKY/

Radiátorvé předsíňové stěny jsou určeny do chodeb a plně nahrazují radiátor, jsou určeny k vytápění, slouží jako věšák, sušák oděvů a obuvi. V této sekci najdete základní řady, které je možné upravit.

RADIÁTOROVÉ SUŠÁKY PŘEDSÍŇOVÉ /VYROBA NA ZAKÁZKU/

Radiátorové předsíňové stěny desigové jsou rovněž určeny do chodeb a předsíní. Tyto sušáky se převážně dělají na zakázku a s konzultácí se zákazníkem. Navrhují se tak, aby splňovaly učel radiátoru, vysoušče obuvi a oděvů a daly se použít jako věšák ve stupních halách a nenarušovaly styl vstupní haly - chodby. 

RADIÁTORY /SUŠÁKY, VYSOUŠEČE A VĚŠÁKY PRO MATEŘSKÉ ŠKOLKY/

Sušáky, vysoušeče a věšáky pro školy a školky jsou určeny jako sušáky dětské obuvi, bundiček.

V této sekci jsou základní řady, ale každé školce se věnujeme idividuálně, bereme na vědomí že budete rádi když vám navrhneme sušák podle vších rozměrových dispozic a potřeb. 

RADIÁTORY RAMÍNKOVÉ /SUŠÁKY A VYSOUŠEČE OBUVI/

Radiátory a vysoušeče obuvi jsou výráběny ve dvou verzích, buď jako sušák, nebo jako radiátorový vysoušeč obuvi s přidáním trubek, verze PLUS. Trubky zvyšují výkon otopného tělesa (sušáku) a tím umožňují vytápění místnosti. Případně se dá jí využít na dosušení rukavic, případně čepic. Raminka jsou otopná.

RADIÁTORY POLICOVÉ  /VYSOUŠEČE A SUŠÁKY OBUVI/

VSTUP - REGAL A REGAL plus radiátorové sušáky a vysoušeče

Radiátory policové jsou dalšm topným tělesem které slouží k jako sušák a vysoušeč obuvi, svršků /oděvů, čepic, rukavic, atd./

Rovněž se výrábí ve dvou verzích,v odlehčené verzi, jako sušák /vysoušeč/ a nebo jako radiátory, verze PLUS. Police jsou otopné. 

RADIÁTORY RAMÍNKO POLICOVÉ /SUŠÁKY A VYSOUŠEČE OBUVI/

Radiátory raminko policové jsou kombinací topného tělesa které uspokojí ty zákazníky jež chtějí mít prohřívanou obuv zevnitř a zároveň odkloadácí prostor pro čepice a rukavice, případně další oděvy. Raminka i police jsou opět otopné a vysoušeče /radiátory/ se dělají se ve dvou verzích a to v normální odlehčené bez trubek mezi ramínky, nebo ve verzi PLUS s trubkami mezi raminky, výšší výkon.

RADIÁTORY DESIGNOVÉ

 



YjI3ZGJlZD
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: